YILLIK AİDAT VE BEYANLAR HAKKINDA

Tarih : 25 April 2018

          Sayın üyelerimiz,

          Nisan ayı içerisinde ; 2018 yılına ait 250 TL tutarındaki üyelik aidatının Alt Birliğimize ödenmesi ve 2017 yılına ait %0,3 (binde üç) komisyon beyanının verilmesi ve ödenmesi gerekmektedir.

          2017 yılından öncesine ait yapılacak %0,3 (binde üç) beyanlarınızın ödemesi tek seferde, 2017 yılına ait %0,3 (binde üç) beyanlarınızın ödemesini Mayıs - Ağustos - Kasım ayları olmak üzere üç eşit taksitte ödeyebilirsiniz. Binde üç satış tutarınız 0 (sıfır) dahi olsa satışınız olmadığına dair beyan yapmanız gerekmektedir. Beyanınızın nasıl yapılacağı konusunda bilgi almak için http://todab.org.tr/tr/sayfalar?kategori=5 linkini kullanabilirsiniz.

          Yapmış olduğunuz ödemelerin daha hızlı ve sorunsuz işlenebilmesi için, ödeme dekontlarınızı sizlere vermiş olduğumuz şifreniz ile web sitemiz üzeriden giriş yaparak ilgili borç kısmına yükleyebilirsiniz. Ödemelerinizi yaparken lütfen açıklama kısmına, gerçek kişiler için üyelik numarası ve yetkili adı soyadı, tüzel kişiler için üyelik numarası ve firma adını yazınız.

          NOT : Yeni üyelik yaparak giriş aidat ücreti ödeyen üyelerimizin aynı yıl içerisinde tekrar yıllık aidat için ödeme yapması gerekmemektedir.