ÜYELERİMİZE KREDİ KARTI İLE ÖDEME İMKÂNI

Tarih : 30 March 2017

TODAB Bayi Portal Sisteminde, bayilerimizin aidat ve binde üç komisyon ödemelerini kolaylaştıracak kredi kartı veya banka kartı ile ödeme imkanı sağlayan sistem hayata geçirilmiştir. Artık üyelerimiz yıllık aidatlarını, beyan edilmiş binde üç komisyon tutarlarını ve giriş aidat ücreti ödemelerini istedikleri bankanın kredi kartı ile komisyonsuz olarak hiçbir ek ücret ödemeden ve bankaya gitmeden (Havale ve EFT işlemlerinde geçerli değildir) oturdukları yerden yapabileceklerdir. Söz konusu sistemde ödemeler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) güvencesinde gerçekleşecektir.

         Bunun için üyelerimizin tek yapması gereken www.todab.org.tr adresi üzerinden şifresi ile giriş yapıp ödeme yapmak istediği borcu seçmesi ve “Ödeme Tipi” bölümünde “Kredi Kartı” nı seçerek işlemine devam etmesi gerekmektedir. Sonraki ekranda, üyemizin kredi kartı numarası, son kullanma tarihi ve kartın arka yüzündeki 3 haneli numarayı girmesi durumunda, ilgili kredi kartının ait olduğu banka ekranında, cep telefonuna gelen SMS mesajında yer alan şifreyi girmesi istenir. Şifrenin banka ekranındaki ilgili alana girilmesi durumunda, ödeme işlemi güvenli bir şekilde gerçekleşecektir. Üyelerimizin yıllık aidat ödemesi ve komisyon ödemesi için her borcun üzerine ayrı tıklayarak bu işlemi uygulaması gerekmektedir.

         Söz konusu havale ve PTT den yapılan ödemeler eskiden olduğu gibi devam etmektedir, dekontlar portala yüklenecektir. Üyelerimize önemle duyurulur.