BİSAB KONGRESİ VE GROWTECH TARIM FUARINA KATILDIK

Tarih : 29 November 2022

21-25 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen IV. Uluslararası Bitki Islahı Kongresine TODAB Yönetim Kurulu Üyeleri ve TODAB İdaresince katılım sağlanmıştır.

Aynı zamanda 23-26 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen dünyanın en büyük örtü altı (seracılık) fuarı Growtech Uluslararası Sera, Tarım teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları fuarına da TODAB olarak iştirak edilmiştir.

Fuara 10 kategoriden 24 Ülkeden toplam 589 firma katılmıştır. Ülkemizden ve yurt dışından gelen ziyaretçiler Fuara yoğun ilgi göstermiştir. Çiftçilerimiz özellikle son zamanlarda geliştirilen tarımsal teknolojilerine şahit olmuş, Firma stantlarında ise ürünleri görebilme imkânı bulmuşlardır.

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) bünyesindeki TODAB standı katılımcılarca büyük ilgi görmüş, gelen ziyaretçilere, TODAB hakkında bilgilendirme, sertifikalı tohumluğun önemi, verim ve kalite üzerine etkileriyle birlikte “Tohum Nerede Platformu” ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Fuara katılan Yönetim Kurulu Üyelerimiz de sektör temsilcileri ile tohumculuk sektörünün sorunları ve çözümleri hakkında görüş alışverişinde bulunmuşlardır.

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Fuar da basın toplantısı düzenlemiş, Yönetim Kurulu Başkanımız aynı zamanda TÜRKTOB Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Hacıoğlu gazetecilerin sorularını yanıtlamıştır.